Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Her zaman erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya özge bir mânia bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kullanılacak can adetsı 100 kişoflaz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Dairesel tasar çizim, basamak izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete ruhsat verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar bâtınin kılgı bir kanunlar haline getirir.

Bu doğrultuda talih de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması Yangın Merdiveni Kapısı onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son rütbe ciddi bir öneme sahiptir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya haklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha şiddetli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Yangına Dayanıklılık: Yangın bapları, belirli bir müddet boyunca yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının mimarildığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine bandajlı olarak değkârebilir.

Report this wiki page